Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En fyraåring på återbesök på sidan


vinterbagatell

 

 

köldens pensel lämnar
gnistrande kristyr
vitt över våra marker
ängens styvnade strå
ristat till knivseggsskärpa
ändå skugglös
saknar decembersol

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 206 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-12-29 18:48



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Få förunnat att kunna se det du så vackert beskriver. Längtan efter ljuset
förstärker texten ytterligare.
2019-12-31

  Elaine.S VIP
Bildrika ord som nästan går att ta på. Snyggt
2019-12-31

  Roger VIP
Älskar hur vackert landskapet blir i frostiga kläder
2019-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg