Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

insta stories nye 2k20




hon mår bra på instagram ikväll
det är där det slutar
hon har tagit sig ut


och en annan sköt sig med häftpistol
i den här gamla fabriken
ville höras genom bruset ville bara

smycka sig






och dom gjorde tändstickor i mörkret här förr
jag hade smuts i mina lungor
och igenmurade ögon
för en och en halv generation sen
och på silverfat
gav jag dig världen
fri att älska
eller inte

dom här bergen
karvade jag ut våra ansikten i och
målade dom i vackrare färger än
vad som kan anses vara
verklighet







distrahera
se inte
spottet rinna


janus
byter bara plats med sig själv







och på instagram
mår du bra i afton
och jag köpte röka
för en uppesittarkväll
och fick plats i rutan
när den svalde mig
och spotta ut
man står på scenen och slaktar
nån annan tondöv poet
och är aldrig mer ensam
när man bor i strålkastaren
där snabba bröstvårtor
fumlar med händer
hey your face looks like
a bathroom stall wall
sa amerikanen och strök
med fingret över det och alla
klottrade sarkasmer
man fällt i livet
so far

och i en sekund
glömde man dig

































Fri vers av Love Död
Läst 170 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-01 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Love Död
Love Död