Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dubbel haiku


dagsnotiser

avklädd och naken
grön grantopp mot molnkuliss
snödrivor skrumpnar

upplöst molntäcke

solansats söderöver

ångor över älv

 




Bunden vers (Haiku) av Per Rydberg
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-30 15:59



Bookmark and Share


  Snöspår
Vackert! Närvarokänsla.
2020-01-02

  Elaine.S VIP
Helt underbar ju, läser och gillar
2019-12-31

    Lena Staaf VIP
Vacker vinterbild. En rörelse mot vår?
2019-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg