Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En man kort.

Stympar kaffet.
Stympar mig.
Krig.
Farsot.
Låter trevligt!
Men det är det inte!

Själens irrgång!
Själens Vallgång!




Bunden vers av Mim
Läst 80 gånger
Publicerad 2019-12-30 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim