Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte mer än så, en teaterapa för sig själv-Introvert!

Jag spelar ond, bara en roll.
Tar den leksamt till mig.
Jag är min egen teater-arena.
Vem är teaterapa?

Teaterspa?

Men mestadels hoppas jag att jag är god.
Och därav.
Nu tog orden slut...
Nu får det allt vara slut!

Det var visst inte slut...
Jag vet orden, som kom tillbaka...

Därav vet jag att det bara är en roll.




Bunden vers av Mim
Läst 94 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-30 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim