Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gott Nytt År!


Tabula rasa


Snart
i minnet
gömt
bland allt
det gamla
är det
vi hittills
tänkt
och trott

Ur askan
föds nu
allt det nya
som vi ännu
inte gjort




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-30 23:43



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Det skall bli intressant och spännande att se vad det nya året för med sig!
2020-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP