Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besvärligt (socialt) klimat

- Nytt år! - Nytt år!
Och ingen snö
i år heller.
-Nytt år! - Nytt år!
Luften vi andas
raketerna smäller.
-Nytt år! - Nytt år!
Jag undrar nu
om det vore det sista.
-Nytt år! - Nytt år!
Jag undrar nu
vem som ska sköta min kista.
-Nytt år! - Nytt år!
Nej sånt trams
vår historia är lång
- Nytt år! - Nytt år!
Jag fryser ju!
och här sjungs sång
-Nytt år! - Nytt år!
Champagne,
- ah! Nu kan inget mig skrämma.
-Nytt år! - Nytt år!
Jag tar upp
deras stämma.
- Nytt år! - Nytt år!
- Nytt år! - Nytt år!
Nytt år i natt,
Frack och hatt
Trots värmen som stiger




Fri vers av Iucas
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-31 05:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Iucas