Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lättast men inte bäst

Lättast vore att gå ut genom dörren
Och aldrig komma tillbaka
Lättast vore att inte svara i telefonen
Lättast vore att sitta ensam

Och tycka synd om sig själv

Men det vore inte så kul
Det vore inte så roligt
Det vore inte så härligt

Och jag skulle inte heller växa som människa

Vågar jag stanna kvar?
Vågar jag gå ut på isen?

Isen som kan vara millimetertunn
Eller fler decimeter?

Vågar jag?




Fri vers (Fri form) av Mackan 1966 VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-31 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP