Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under svarta vingar

 

Svarta sorgevingar

omsluter mig

vaggar sakta

och tröstar smärtan. 

 

I det svarta djupet

inom mig

samlas och frigörs

själens alla färger. 

 

Sakta ska jag försöka 

lätta på vingarna 

släppa ut minnena

av det som gör så ont.

 

 

 

 




Bunden vers av Katinka VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-12-31 11:31



Bookmark and Share


  Jones__
Dina texter berör mig verkligen!
2020-05-23

  Lars Hedlin
Känns och berör!
2020-03-23

  Ninananonia VIP
Berörandevackert :)
2020-01-26

    ej medlem längre
Smärtsamma ord, starka ord..
2019-12-31

    Birgersdotter VIP
Kram
2019-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP