Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NYA ÅRTAG 1800-2020

Nu äre snart 2020
med nya årtag.

-Äre dä !? har ju inte
ens hunni avsluta
1800-talet,
men när det avslutats
ska det smälla,
så det både hörs,syns
och känns vida ikring,
till nästa århundrade.

*




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 271 gånger
Publicerad 2019-12-31 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP