Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nytt år

 

Sekunder 

minuter

timmar 

har nu 

gått förbi 

 

denna nya dag 

detta nya år 

välkommen 

till 2020 


här finns jag

här finns vi 

här finns du 

välkommen 

till 2020 




Fri vers (Fri form) av Mr_Solstråle
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-01 13:02



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
gott är det goda
fint att du kom till orda!
välkommen 2020
2020-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Mr_Solstråle
Mr_Solstråle