Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


Syndfullt vackert

 

se det stilla som stillnat

som fryst i tid och rum

öppna dig låt det nå dig

 

frost is snö rimfrost ...

bäddar in världen

låter den vila 

 

så att poeten

kan inspireras

till ... ... ...

 

syndfullt vacker poesi

 

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2020-01-03 09:56



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jätte fint!
2020-01-04

    Steff...
fin
2020-01-04

  M.Eta
Fin naturskildring!
2020-01-03

    Lena Staaf VIP
Jag kan ofta känna just vila i ett landskap med snö och is. Men syndfullt?
2020-01-03

  KattenKin VIP
Intressant hur du kunde vända det jag värjer mig mot till vackert vilsamt. Jättefint.
2020-01-03

  Lottie Ålhed VIP
Glädjen i att kunna se och njuta av naturen ger mig denna fina dikt.Att kunna förundras och förföras av allt det vackra kring oss.Behålla sin nyfikenhet.o.s.v.
2020-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP