Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glödande sol

Molnen ovan mig
hastar förbi
Mellan träden
förvandlas solen
till ett glödande
pulserande hjärta
innan den rövas
bort av molnen
Här på jorden
tycks tiden
ha stanna




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-01 16:03



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Gillar "ett pulserande, rövas bort" och tid som har stannat.

2020-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP