Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en morgondag


Vänner försvinner ur mitt liv,
men stannar kvar i mitt hjärta.
Då blir saknaden bitterljuv.

Människor jag älskar lämnar jorden,
men har för alltid ett rum i mitt hjärta.
Det gör sorgen lättare att bära.

Kärleken vill ibland flyga sin kos,
men återvänder alltid till mitt hjärta.
Det gör min längtan mild och öm.

Livet kan vara svårt att leva,
men hoppets låga brinner i mitt hjärta.
Det får mig att vilja möta ännu en morgondag.




Fri vers av Jonas Brywe VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-01 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Brywe
Jonas Brywe VIP