Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattvandring


Andrum
i natten

Tystnad

Fångad
i stillhet

hör tankar
komma
och släppa
taget

Ny kraft
ger endast
nattens ro

När flykten
hittar nya
silverstigar
att vandra

månbelysta
mot en gryende
morgon

sedd med
drömska ögon









Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-01-01 23:29



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
fint med silverstigar att vandra över
2020-01-02

    ej medlem längre
Vilken härlig känsla av stillhet du fångar med dina ord!
2020-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP