Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skallgång runt januari


Det tryckande snötäcket
faller av gärdesgården, någon
har försvunnit
någon har blivit väckt: nu fryser båda
längs gamla störar i marken




Fri vers av Fredrik Axelsson
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-02 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Axelsson
Fredrik Axelsson