Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Animalize när realize, filosofi.

Kaffe.
Synden.
Och stor som synden.

Syndan.
Hon har massor med djurmönster.
Ibland vill hon animalize, när hon realize.




Bunden vers av Mim
Läst 102 gånger
Publicerad 2020-01-02 04:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim