Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spela med psyket.

Det var en högst brännande fråga.
Jag tvekar, tvivlar, går med en fot på varje väg.
Kommer ihåg...
Tryggheten i att bo på psyket...
Och nej, jag har inga tomtar på loftet.




Bunden vers av Mim
Läst 106 gånger
Publicerad 2020-01-02 04:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim