Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://nonprofitquarterly.org/no-to-the-wall-yes-to-butterflies-and-riverbanks-in-texas/


The Butterfly Effect

Nyhet på CNN idag
att Trump vill bygga sin mur
tvärs genom en nationalpark
där monarkfjärilar samlas i miljoner varje år

Se där en oväntad fjärilseffekt
Nu väntar vi på stormen







Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-01-02 11:45



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Smart belysande dikt!
Man kan aldrig fånga
Sanningen för evigt
I nån nätmaska
Flyger den alltid
ut(som fjärilen?)
;)
2020-01-02

    ej medlem längre
Monstercat gjorde
en science fiction låt
för flera år som
hette "fire vortex",

och det var precis
vad som hände något
år senare i USA.

Kan inte tänka mig hur
stormfjärilarna kommer
slå emot det där. Herregud.
2020-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP