Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Kunde varit värre II. Av Nanna X. Bilden är ett sådant där underbart samarbete mellan min kamera, fingrarna och det som blev motivet. Station slussen före ombyggnaden.


Kritik på en text (2137) nyrimmat




Ordromantiker blir väl den,
som om framtiden drömmer än,
lever i bubbla så egen,
likt bagaren skapar med degen,
så egen blir även morgondagen...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-04-18 00:53



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Strunta i att lägga ut bilder över texter, åtminstone till 2022 eller så, då får redax litet extra tid på sig att arbeta med juridiska problem.
2021-04-18

    ej medlem längre
Jag har också drabbats av denna "situation" av redaktionen - många av mina dikter/texter skulle må bättre om de fick synas tillsammans med mina egna bilder - som jag fotat! Vad göra?
2021-04-18

  lodjuret/seglare VIP
Redaktionen låter meddela under varje bild att systemet granskar varje utlagd bild för att se om det är en tagen med egen kamera eller om den är hämtad från internet och i så fall juridiskt diskutabel. Dock drabbar denna granskning alla bilder lika, och den kan därför bara ses av den som har sidan. Själv lägger jag sedan några år enbart ut egentagna bilder, men det vet ju inte det granskande systemet. När bilden är godkänd, så kan den ses här igen. Men fortfarande verkar det finnas 'poeter' som väljer att lägga ut bilder hämtade på internet, varför alla måste granskas, godkännas eller tas bort. Du får nog stå ut med det. Det fenomenet beror gärna på att människor 'gillar att busa' och att 'retas'. Alla verkar uppskatta sådan sport, om än inte just all sport.
2021-04-18

  Nanna X
Tack för uppmärksamheten. Dock hade jag inte tänkt baka i morgon, bara vara ledig. Vart tog bilden vägen?
2021-04-18
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP