Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag saknar dig

Det kokar. Det rinner över men locket är fortfarande på.
Det kokar över och ångan tjuter.

Vattnet forsar i en 360 graders symfoni. Men locket trycks ner, skriker.

"överreagera inte så"

Det rinner över med en passion och styrka, bubblorna arbetar emot locket.

Ångan tjuter efter hjälp.

Det bara rinner, det kokar.

Jag kokar. Jag rinner över mark och bord.





Fri vers av Alltid Här
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-02 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alltid Här
Alltid Här