Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Ingår i "Den förlorade barnomsorgen"/Sten Wiking


INAVELSKORRUPTION

Den inhemska ölänningens
ökänt incestuösa inavel,
däri prästen sägs vara far
till alla barnen,
stannar inom släkten,
och församlingen
som står över lagen
genom en "lex non scripta"
vilken i vidsträckt mening
visar sig i att alla människor
på jorden är släkt och tillhör
en och samma primat,
av olika folkslag,
vilka som ringarna på
vattenytan,
tävlar om vilken ring som
är störst,
av etniciteter,
som var och ens barn,
är mer värda än andras.

*
Notarius publicus : Sten Wiking ©




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 426 gånger
Publicerad 2020-01-03 01:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP