Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Punk.

Punkt.
Punkt.
Punk(t)!




Bunden vers av Mim
Läst 100 gånger
Publicerad 2020-01-03 02:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim