Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åsiktstorget.

Det här måste vi sätta punkt för...

Vem vill jobba med politik egentligen?

Det är frågor, som måste upptas, eller förändras.
Att frågor upptas, kräver inte nödvändigtvis förändring.
Och om det inte var dags för förändring i den frågan, eller saken, så...
Var det för tidigt ute, med den frågan.
Före sin tid...
Tänker på Bodil Malmstens bok om, tio tankar om tid...
Tänker på tid ibland, som allt vi har?
Är det så?
Är det så, att politiker, som förutom politiken, inte har några som helst förhållanden?
Så att de kan satsa på politiken till fullo!
Men, om allt det andra, framtidliggör...
Framtiden och allt som behöver göras...
Är det en nödvändighet?

(Manus bok)




Bunden vers av Mim
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-03 02:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim