Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon som inte sörjer



Hon gav inte sorgen plats,
den åt upp henne.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Gunnar Hilén VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-01-03 09:33



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
I stället för att som tidigare se till att sörja ordentligt.....ta ledigt från jobbet eller de vanliga sysselsättningarna....så tror många att de kan fortsätta som vanligt men i stället blir de ledsna resten av livet. Den döde/döda ger sig inte. Den vill ha uppmärksamhet. Att inte KUNNA sörja är en annan sak. Då ligger antagligen arga/bittra känslor gentemot den döde/döda i vägen.
2020-01-04

  överlevaren VIP
Att sörja är en läkande process annars tär känslorna....
2020-01-03

    Lena Staaf VIP
Alla drabbas vi av sorg någon gång i livet. Det är då man behöver prata om sin sorg, vädra känslorna. Stängs den inne ligger den där och värker och sipprar ut sitt gift.
2020-01-03

  Lottie Ålhed VIP
Att vägra bitterhet kanske?Viktigt budskap känns det som i alla fall.
2020-01-03

  Poeten Salvador VIP
En annan tolkning. Att bli uppäten är att bli dominerad under orala stadiet. Vad förlorar hon? Sitt rörelseutrymme?
2020-01-03

  Poeten Salvador VIP
Utsatt för aggression och förlust i orala stadiet?
2020-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP