Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dubbelhaiku


kom natt

 

 

sol som apelsin

smälter världen till orange

skymmer nymånen

 

blek skära bland moln

fullt av ull på himmelsk äng

uns av speglat ljus

 

 




Bunden vers (Haiku) av Per Rydberg
Läst 324 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-01-03 11:51



Bookmark and Share


  Rublev
”smälter världen till orange”
”uns av speglat ljus”

Din dubbelhaiku doftar!

Funderar… Vad händer om man skriver så här:

apelsinsolen
smälter världen till orange

2020-02-20

    Lena Staaf VIP
Vacker naturbetraktelse! (Jag läste först "dubbelhaka" i stället för "dubbelhaiku" och blev full i skratt)
2020-01-03

  lodjuret/seglare VIP
Var bor du månne själ, här är månen halv o tid har ihjäl, den spelar sin väl egen melodi, människor nog har sin personliga sympati, för den som gråter eller mår väl.
2020-01-03

  Solweig Jansson VIP
Vackert !
2020-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg