Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2008


finast i världen även fast din kropp gråter

nioåriga jag bad farmor att le lite oftare
man blir gladare då farmor, de har ja hört

hon svarade
"det är inte så lätt att le när kroppen gråter inuti"

sen skrattade hon




Fri vers av elvira.V
Läst 202 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-01-03 16:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elvira.V