Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I hurvese

 

din blick är som en kall vind

när den sveper över min kropp

drar jag koftan tätare kring mig




Fri vers (Fri form) av Blåmes
Läst 268 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-01-03 19:25



Bookmark and Share


  Niliboy
Huga ligen, man förfryser tårna!
2020-01-07

    Birgersdotter VIP
Isande...
2020-01-07

    ej medlem längre
Alternativt " Jag ryser"..
2020-01-03

    ej medlem längre
I hurvese. Fritt översatt = Jag fryser. Igenkännande..
2020-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Blåmes
Blåmes