Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidningskiosken

Italienska veckotidningar
blev min dröm
om ett annat liv
Så lockande
Så skrämmande
Drömmen
Kanske också jag
stannade där
Vid en tidningskiosk
på Stockholms Central




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-03 21:59



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Lätt att hamna i ett önsketillständ.
Svårt att börja 'deala' med den
pågående grå verkligheten igen.
2020-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP