Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörker

Genom mörkret
ropar en skrämd
liten fågel
så hjärtskärande
till mig
Vi tycks vara
ensamma här
Rasande vindar
knuffar mig
Min uträckta hand
når aldrig fram




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-01-03 22:47



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Mörkret döljer.
Dina utsträckta linjer
det ej följer.

2020-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP