Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
is there life afterbirth


odysseus blick


vaknar i zonen parar, adderar
ruggigt är ljudet tagit, förljuget
nio av tio här, en spelunkerar
transa 72 på repeat, lite naket

skäms du inte för att vara så galen
tvivlar du på skånska hanar
snappklanehanne går loss på balen
ät inte din skit där jag badar

jag känner inte, jag sonderar
avigt är mitt skav, avsuget
knivman genom skären sneglar
odysseus cyrano på karlssontaket

en hona en till sätt ihop till en
mammas säng med glömda nappar
herden hedrar heder för en vän
zatoichis son går runt och pappar




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 150 gånger
Publicerad 2020-01-07 00:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd