Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
energiåtgång


kissen

kissen har kommit in
kommit in igen
hon kom in i natt
väckte mig

maten var slut
sömndruckna steg
nerför trappan
fyllde skålen

det smällde i kattluckan
när hon rusade ut
maten var uppäten

hon kom in igen
lika hungrig
två skålar mat

hon är välnärd
har inte mask
han är stor
röd och vacker

han heter Svante
då går det åt mycket
energi








Fri vers av tom boreland
Läst 222 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-01-04 10:35

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
De fyrbenta är goa.....är det en hen?
2020-01-04
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland