Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnessvit


Återskapas
gång på gång

Lever sitt
eget liv

Negativen

Kopiorna

Originalen

Det gömda
aldrig glömdas
minnessvit

Alldeles inpå
alltför nära

Sekvenser
av ord och bild

Dröjer

kvarstannar

Blir till

om och om
igen

In på bara
kroppen

Under huden

Minnesbilder
transformerade
över den
vita duken







Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-01-04 12:13



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Din dikt till den "vita duken" är underbar. Tack!
2020-01-07

  Johan Strömstedt
Så väl fångat. Det är som ett fingeravtryck, alla har den men ingen är den andra riktigt lik.
2020-01-06

  Larz Gustafsson VIP
Jag brottas dagligen med mina.
2020-01-04

  Briza media
fint! Gilar särskilt början:
"Återskapas
gång på gång,
Lever sitt
eget liv"

Lever sitt liv genom våra minnen och tolkningar. Storslaget och enkelt på samma gång. Nästan magiskt faktiskt!
2020-01-04

  Marita Ohlquist VIP
Precis så är det, känner väl igen innehållet i din text!
2020-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP