Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IT-TROLL SPRICKER I EN CELL

Under tiden It-trollen är omhänder-
tagna för psykiatrisk behandling,
eller sitter i fängelse,är de berövade
möjligheten utnyttja datorer eller
mobiler i sin olagliga verksamhet.

Däremot tillverkar deras trollfabriker
nya troll i sina kriminella nätverk.

Inför It-körkort med lämplighetsintyg
samt It-pass med utdrag ur belastnings-
registret och misstankeregistret,
för alla Internetanvändare.

*
Notarius publicus : Sten Wiking




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 186 gånger
Publicerad 2020-01-04 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP