Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alien


Vit som hud i hagelnatten
Flagnar sakta parapeten
Siktar skammen under skratten
Nödutgång till hemligheten

Flabba störst med glapp i truten
Du som kommer sist på båten
Förbifarten ligger gjuten
Galnast går ombord förlåten

Subjektivt som dimensioner
Landar de extraordinära
Lyfter snart i projektioner
Det själen inte orkar bära




Bunden vers av Anna Helena VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-04 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Helena
Anna Helena VIP