Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aningslös

man behöver inte
vrida ut och in
bränna sig på bål

man behöver inte ens fundera

det finns dom avtrycken
som
blundar jag kan jag fortfarande se
som
fanns dom aldrig var dom ändå här






Fri vers (Fri form) av KATKA
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-04 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KATKA
KATKA