Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan ljus och utan liv

Inget ljus på dig
Du är som månen
Solen har slocknat
Ingen kan se dig längre

Han var leken och lusten
Du arbetet

Han var livet
Och du döden
Han såg livet i dig som ingen annan
Så dog han
Där han såg liv ser vi andra bara konstgjord andning

Nu är livet slut
Och döden har segrat

När ska ljuset komma tillbaka?





Fri vers (Prosapoesi) av Mackan 1966 VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-04 23:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det enda som finns är ljus. Det gäller bara att se det.
2020-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP