Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flygaräss

 

Sjön speglas till skyns fågelrum
där i huserar mången bevingad
örnen majestätiskt svävar stum
låter syn avgöra fånget bringad

svala smått oviss till synes i färd 
flaxar samt yvig rutt dess manér
skrän över häll i vaktskap begärd
måsars rede äggtjuv åt icke beger

likt inre gps i sträck styr gäss vita
söderläge av tillförsikt ej splittrar
flyttfågel silltrut flyr dock ej entita  
stannfåglars drill i dur än kvittrar




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-01-05 09:21



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Rytmiskt, fint.
2020-01-05

  överlevaren VIP
Högt svävar orden.....texten ger en vacker vy!
2020-01-05

  Öknens Ros VIP
Fantastiskt bra diktat.!
2020-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP