Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smältes

Ensamhetens kyla smältes av din värme

Fria ögon gav vingar åt tunga axlar

Vindar blåste upp och solen lekte över nya ängar

Vilken tur att jag träffade dig

Saker jag aldrig trodde jag skulle göra hände och jag levde

Jag levde i frihet från murar och ängslan

Kommer aldrig glömma den där känslan




Fri vers av Aspskugga
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-05 08:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aspskugga
Aspskugga