Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


En stengärdsgård

Det vackraste konstverk
mitt öga har skådat
det var en mossig
stengärdsgård.
Den var skapad av svett,
och med spett
och med möda,
av för längesedan glömda
och döda,
till en tidlös gripande
minnesvård.







Bunden vers av Ingvar Björkdahl
Läst 300 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-01-05 10:11



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så bra att alltid se det vackra i allt...tycker mycket om dikten...
2020-01-18

  överlevaren VIP
En text hugget i sten, en vacker vy!
2020-01-05

  Larz Gustafsson VIP
Underbart!
Är med dig hela vägen där.
2020-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Björkdahl
Ingvar Björkdahl