Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnesburen

Stelnad
tillbakahållen

utefter
kotpelaren
under kappan
har kylan
slingrat sig in
och fått fäste

Räknar timmar
dagar, månader
av trötthet och
frustration

Ofri och kylslagen

Håller ut
med den inre bilden
av oss
mitt i det rosa havet
av körsbärsblom




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-05 13:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP