Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopp

Isrester klamrar
sig hoppfullt kvar i vassen
Tror kylan kommer




Bunden vers (Tanka) av Elinor Sörensson VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-05 13:50



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Vintern kan inte bestämma sig.
Mestadels blitt och en del snö,
men halt. Småkyligt då och då.
Mörkret värst. Dina rader speglar
väl dagsläget.

2020-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP