Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Darkness

A scared little bird
called me
through the darkness
So heartbreaking
As it seemed
we were alone
out there
I reached out
my hand
But furious winds
pushed me
far away from
the scared little bird




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-05 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP