Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väckelsemöte



I mitt hjärtas kammarrum
hålls ett väckelsemöte

Viskande röster
berättar om ett ljus

Genom springorna i mitt skelett
sipprar det in

Bländar

Mitt stelnade blod
mjuknar

Mina muskler
lossar sina kedjor

Jag faller tillbaka
ner i det mjuka mörkret

Slumrar

Låter mina drömmar
måla en stjärnhimmel

Än spelar skuggan
sin svarta fiol

En dag i sänder
I morgon kommer ljuset åter





Fri vers av Duende
Läst 332 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-05 19:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Varför somnar du om det är väckelsemöte?
2020-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Duende
Duende