Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brännskadad inuti

Jag är brännskadad inuti
så långt under ytan
att du inget kan se

Det är ärrbildning nu
men läkningen har gått fel
det småblöder här och där

Mitt inre är deformerat
Ni skulle rygga tillbaka
om mitt yttre hade varit en spegling

När ni ser mig kan ni tro
att jag är hel och som ni
Men ni genomskådar mig snart

Jag stöter inte bort er med flit
jag är bara rädd om mina sår
Ibland önskar jag att ni kunde se det







Fri vers (Modernistisk dikt) av Leonina
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-05 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leonina