Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Umeå

Jag tog min bil bort ifrån stan
för Östersund är jag så van
efter 40 mil och långt efter två
var jag nyanländ till Umeå

Jag kanske flydde lite grann
från Östersund som inte brann
det var inte krig, det var bara så
att jag for en sväng till Umeå

För jag blev less och jag fick nog
for genom stad och lite skog
en vintervärld som var ganska grå
följde mig mot norr, mot Umeå

Men jag såg inte en missil
och inte en utbrunnen bil
inte en död kropp, det var skönt ändå
att jag bara for till Umeå

Min resa var inte så lång
och bilen kändes inte trång
som den kunde gjort om det var som så
att jag var långt bort från Umeå

men efter 40 mil och långt efter två
var jag nyanländ till Umeå




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Millner VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-05 20:08



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Bra om att vilja byta miljö
2020-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Millner
Millner VIP