Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sotsvart själ

 

Ser det i svärta
förföljer i stråk
piskar i smärta
av ohejdat bråk

söker öm punkt
rata sanningar
ur svador tungt
orda banningar

i medveten våda
ondskan ut spills
av hätskhet råda
vet vad som gills
 




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-07 09:23



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Brännmärkt själ....mörkret som ett varande bandage, tänker jag!
2020-01-07

    Sefarge VIP
Att inte förmörkas
av mörkret utan
söka ljuset inuti
O utanför, även
I en stjärnans
svaga glans?
;)

2020-01-07

    Lena Staaf VIP
Du ser ondskan i vitögat. Rytmiskt och fint rimmat.
2020-01-07

  Öknens Ros VIP
Mörka toner.
2020-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP