Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alt characters

en sommarnatt i blackrock depths
du var mage och jag
råkade spela jägaren

allt det handlar om
vad jag lärt mig
är att rädda varann
ur tristessen



och jag och min tjej hade gjort slut
och din morsa drack
jag bodde på en soffa och du
var ständigt under attack
från alla håll




och innan trodde jag att jag skulle dö innan tjugo
så jag slutade försöka
och när jag provat det mesta
var jag redo
att förblöda





tryck en ak mot mitt huvud
den har redan sett allt

den har sett kringlorna i tyskland
mexikaner slå amerikaner
i snöbollskrig
den har sett slagsmål och kärlek
och stjärntecken bara för mig
på nära håll




långt under jorden jag
tryckte av mot dvärgar
mot drakar
fire elementals
allt har redan brunnit
och jordens kärna
ska jag göra till min
jag dör hellre här
än läser en till om

wastin' away
up here


irl, yeah





fly edinburgh
fly trollywood
fly världen där ute
den kunde inte bli perfekt
när den va gjord av
en och samma
bakterie










fly in i azeroth om natten
alkoholisten vid sjutton
så mycket billigare att
erövra världar med dig
än att spetsa
kaffekoppen



fly in i dig om natten
du var mage och jag jägaren
vi var våra
alt characters






i salar
av jord och eld
att vilja sträcka på sig
äntligen













































































Fri vers av Love Död
Läst 194 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-01-06 00:54



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Spännande vinklingar, "du är mage", en slags sund ilska som sprutar över raderna, sorglig men inte hopplös.
2020-01-06

    ej medlem längre
Nördpoesi, ovanligt.
Får mitt gamla
gamerhjärta
att mysa.
2020-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Love Död
Love Död