Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Smärta


Ensamhet

Det gör ont, ända in i
SJÄLEN
Så ont att jag inte kan förklara i
ORD
Den ensamhet jag känner kan inte mätas med någonting
ANNAT
För smärtan vill inte
FÖRSVINNA
Den håller sig kvar och jag orkar inte längre
STÅ EMOT
Mörkret faller som en snabb solnedgång över mina sista hårt kämpande
KRAFTER
Valet är bara
MITT
Jag kan välja att
LEVA, eller välja att

Jag kan välja att öppna
ÖGONEN
eller för evigt att
BLUNDA




Fri vers av Avina
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-06 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Avina