Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosor

(rosorna var så vita hela 365

rosen var så vit, en endaste enda)

 

Mitt hjärta

var rött

som blodet

i mina varma läppar

 

Mitt öga

klart

som dagg

som på gryningens blommor

 

Mitt sinne

var öppet

som det djupaste klara

vatten, där ögonen bor

 

Min blick 

var blyg

som en nervös mus

fången i en bur

 

Mitt jag så nära hjärtat.

 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-09 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP